DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Liepājā var pieteikties līdzfinansējumam atkritumu sētiņu izveidei

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šogad jau trešo reizi Liepājas pašvaldība izsludina līdzfinansējuma projektu konkursu atkritumu sētiņu izveidei pie daudzdzīvokļu namiem. Iedzīvotāji savus projektus var iesniegt līdz 16. septembrim.

Pašvaldība projektu konkursā līdzfinansējumu piešķir sadzīves atkritumu savākšanas punktu izveidei 50% apmērā no būvniecības un būvniecības dokumentācijas sagatavošanas izmaksām, bet ne vairāk par 800 eiro. Šobrīd pieejamais līdzfinansējums ir 1 714,58 eiro, bet finansējumu ir plānots papildināt.

2019. gada līdzfinansējuma konkursa pirmajā un otrajā kārtā tika iesniegti astoņi projektu pieteikumi, no kuriem divi neatbilda konkursa nolikumam. Kopējais apstiprinātais pašvaldības līdzfinansējums – 5 485,42 eiro.

Uz līdzfinansējumu var pretendēt daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas, kuru kopējā platība ir vienāda vai lielāka par 1 000 kvadrātmetriem, kā arī ēkas, kuras ir ieguvušas titulu “Sakoptākais nams” un kuru platība ir vienāda vai lielāka par 800 kvadrātmetriem.

Arī divu vai vairāku daudzdzīvokļu dzīvojamo māju dzīvokļu īpašnieku kopības var vienoties par kopīgu projekta iesniegšanu. Līdzfinansējumu rindas kārtībā saņems ikviena daudzdzīvokļu māja, kura būs aizpildījusi pieteikuma formu un izpildījusi konkursa prasības.

Plašāku informāciju par konkursa nosacījumiem un nepieciešamo dokumentāciju var skatīt pašvaldības mājaslapā: www.liepaja.lv/atkritumu-projekti.

Projektu pieteikumus līdz 16. septembrim var iesniegt klātienē Liepājas pašvaldības administrācijas Apmeklētāju pieņemšanas centrā (Rožu ielā 6) vai nosūtīt pa pastu.

Konsultācijas var saņemt Nekustamā īpašuma pārvaldē:

  • klātienē Zivju ielā 11/13, trešajā stāvā,
  • rakstot uz e-pastu: aivars.kanka@liepaja.lv,
  • zvanot pa tālruni: 63 404 717 vai 29 407 687.
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI