DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Mērsraga novada svētki jau 10. augustā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Svētki sāksies jau no plkst.12:00, kad ikviens tiek aicināts iesaistīties Mērsraga Mūzikas un Mākslas skolas radošajās darbnīcās bērniem ar zīmēšanu uz asfalta aiz brīvdabas estrādes “Jēgerleja”. Turpat būs iespēja arī doties izjādē ar zirdziņu un baudīt piepūšamo prieku.

Bet vēl no 12:00 aicinām dziedāt un dancot līdzi, baudot muzikālo izrādi bērniem – “Supermeitenes”! Pēc tam koncertuzvedums bērniem “Krāsainais prieks”.

Ik gadu kā krāsaina rota cauri visam Mērsraga ciemam vijas svētku gājiens, kas arī šogad būs plkst.15:00 no Mērsraga Tautas nama. Piedalīties aicināti gan kolektīvi, gan uzņēmumi un iestādes, gan arī ģimenes un ikviens Mērsraga novada iedzīvotājs.

Svētku atklāšanas koncerts šogad sāksies plkst.16:00, un tā ietvaros uzzināsim arī Gada mērsradznieka vārdu, sumināsim sakoptākās sētas īpašnieku, kā arī sakoptākā uzņēmuma pārstāvjus. Vēl šīs darba nedēļas ietvaros aicinām iedzīvotājus brīvā formā izteikt savus ierosinājumus par to, kam šogad jāpiešķir goda nosaukums  “Gada mērsradznieks”. Tos var ievietot kastītē Mērsraga novada pašvaldībā.

Vakarā Mērsraga iedzīvotājus un viesus koncertā priecēs: Mārtiņš Ruskis, grupa “Baritoni”, grupa “A-Europa”. Pēc koncerta ballēsimies kopā ar DJ Constantino.

Ieeja pasākumos bez maksas!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI