DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Mācību gads ir noslēdzies - vasarai ir sagatavoti 2000 bērni velosipēdisti

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ir sākusies raibā vasara, kas nozīmē, ka daudzi bērni savās ikdienas gaitās izmantos velosipēdu. Ar prieku secinām, ka šajā sezonā 2000 bērnu ir izgājuši drošības skolu projektā “Jauno satiksmes dalībnieku forums 2019”.

Šajā konkursā jaunie velosipēdisti pārbaudīja ne vien Ceļu satiksmes noteikumu zināšanas un praktiskās iemaņas velo braukšanā, bet arī apliecināja savas zināšanas velosipēda uzbūvē un pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanā.

Dalība šajā konkursā ir lielisks veids, kā topošajiem velosipēdistiem iemācīties un prast lietot ikdienā ceļu satiksmes drošības pamatprincipus – vienmēr rīkoties saskaņā ar satiksmes noteikumu prasībām un būt veikliem un drošiem braukšanā ar velosipēdu.

Ik gadu lielai daļai bērnu pienāk vecums, kad parādās liela vēlēšanās kļūt par zinošu jauno velosipēdistu. Tāpēc, aicinām bērnus arī nākamgad pavasarī pirms aktīvās velosipēdu sezonas startēt konkursā “Jauno satiksmes dalībnieku forums” un vasaras mēnešos ģimeniskajās “Bērnu rallijs” sacensībās. Drošība uz velosipēda ir jāmācās!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI