DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Tvīda brauciena laikā varēs laimēt lidojumu uz Londonu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ņemot vērā, ka šogad Tvīda brauciens norisināsies vēsturisku notikumu rekonstrukcijas “Kuģa “Saratov” sagaidīšanai Liepājā – 100” programmas ietvaros, un Lielbritānija gan pirms simts gadiem, gan arī tagad ir Liepājas un Latvijas sabiedrotie, atraktīvākie Tvīda brauciena dalībnieki varēs laimēt lidojumu divām personām uz Londonu.

Šogad Tvīda velobrauciens norisināsies jau desmito reizi. Aicinām pagājušā gadsimta 20.–30. gadu stila apģērbā tērptus velomīļotājus 29. jūnijā doties kopīgā izbraucienā pa pilsētu. Pulcēšanās velobraucienam, sākot no plkst. 12.00, pie Muitas mājas, brauciena sākums: plkst. 13.00.

Kā jau ierasts katrs Tvīda brauciena dalībnieks saņems piemiņas nozīmīti, bet atraktīvākie dalībnieki tiks pie Liepājas uzņēmēju sarūpētām balvām.

Lidojumu varēs laimēt ikviens Tvīda brauciena dalībnieks, jo galvenā balva tiks izlozēta. Lai laimētu lidojumu, brauciena dalībniekiem jāreģistrējas Tvīda braucienam un ar parakstu jāapliecina sava dalība. Ar noteikumiem var iepazīties šeit: https://liepaja.travel/app/uploads/2019/06/loterijas-noteikumi.pdf. Apbalvošanas ceremonijas sākums: plkst. 14.30 pie Muitas mājas.

Pēc apbalvošanas visi aicināti uzkavēties, baudīt priekšnesumus, piedalīties radošajās darbnīcās un aktīvi iesaistīties “realitātes izrādē” – kapelas pavadībā sadancoties, sadziedāties un priecāties kopā ar 20. gadsimta sākuma liepājnieku lomu atveidotājiem.

Tvīda brauciena dalībnieki laikmetam atbilstošos tērpos aicināti piedalīties arī vēsturisku notikumu rekonstrukcijas “Kuģa “Saratov” sagaidīšanai Liepājā – 100” svētku gājienā 27. jūnijā un citos pasākumos.

Pieteikties velobraucienam var, aizpildot elektronisko pieteikuma veidlapu līdz 28. jūnija plkst. 23.00 šeit: www.ej.uz/10-Tvida-brauciens.

Tvīda velobrauciena maršruts aplūkojams šeit: https://faili.liepaja.lv/Dokumenti/Dokumentu-biblioteka/Kartes/Tviida-brauciena-marshruts_2019.pdf.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti vietnē www.liepaja.travel un Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja sociālo tīklu kontos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI