DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministrijā notiks preses konference par bērnu drošību un fināls konkursam “Esi drošs – neesi pārdrošs”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 16.maijā plkst. 12.00 Iekšlietu ministrijā notiks preses konference, kas veltīta aktuālajiem bērnu drošības jautājumiem. Preses konference notiks Iekšlietu ministrijas un sadarbības partneru organizētā izglītojošā konkursa “Esi drošs – neesi pārdrošs” ietvaros.

Preses konferencē piedalīsies un par aktuālo situāciju bērnu drošības jomā informēs amatpersonas no Iekšlietu ministrijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts policijas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, VAS “Latvijas dzelzceļš”, A/S „Latvijas Gāze”, A/S „Sadales tīkls”.

Vienlaikus šajā dienā konkursa “Esi drošs – neesi pārdrošs” vairāk kā 100 skolēni sacentīsies par titulu “Visdrošākā klase – 2019” un balvā saņems iespēju apmeklēt Līvu Akvaparku. Jaunieši prezentēs sagatavotos drošības projektus un atbildēs uz dažādiem ar drošību un pareizu rīcību ārkārtas situācijās saistītiem jautājumiem.

Konkurss “Esi drošs – neesi pārdrošs” Latvijas skolu 7.-8. klašu skolēniem tiek organizēts ar mērķi nostiprināt skolēnu pamatzināšanas un veicināt viņu izpratni par drošību ikdienā un rīcību ārkārtas  situācijās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI