DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

VARAM tiks atklāta bērnu istaba

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 9.maijā plkst. 11.00 Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce atklās bērnu istabu – labiekārtotu telpu darbiniekiem ar bērniem ministrijas telpās. Atklāšanas dienā bērnu istabas ērtības pārbaudīs arī “mazie eksperti” – darbinieku bērni. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji laipni aicināti piedalīties bērnistabas atklāšanā!

Bērnu istaba ir ministrijas darbinieku virzīta iniciatīva, kas nu veiksmīgi īstenojusies, un īsi pirms vasaras brīvlaika ilgi lolotā telpa tiks atklāta. Darbā pie bērnu istabas iekārtošanas tika iesaistīti visi ministrijas darbinieki, piemēram, lai nodrošinātu bērnu istabu ar rotaļlietām VARAM darbinieki tika aicināti ziedot jaunas vai jau lietotas rotaļlietas, tādējādi piepildot bērnu istabas mantu grozu.

Draudzīga un ērta darba vide ir būtisks nosacījums, lai darbinieks savus pienākumus izpildītu labi. Viens no veidiem kā atbalstīt darbiniekus ir nodrošināt Bērnu istabu – labiekārtotu telpu darbiniekiem ar bērniem ministrijas telpās.

Ministrija parūpējusies, lai tās darbinieki istabā varētu vienlīdz ērti gan strādāt, gan arī pieskatīt savu bērnu: telpā nodrošināts galds darbam ar datoru, pie kura vecāki varētu strādāt, kā arī bērnu stūrītis ar bērniem paredzētu galdiņu, krēsliņiem, pufiem, kā arī groziem spēļu mantām. Ir padomāts arī par mazuļu ērtībām – ministrijā nodrošināti pārtinamie galdiņi.

Bērnu istaba ir praktisks risinājums ministrijas darbinieku atbalstam, jo šāda telpa ir bieži nepieciešama, īpaši skolēnu brīvdienu un vasaras periodā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI