DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LU Botāniskā dārza piedāvājums skolām ziemas/pavasara semestrī

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

LU Botāniskais dārzs 2018./2019. māc.g. semestrī piedāvā iepazīt daudzveidīgo augu pasauli ekskursijās un 12 dažādās tematiskajās nodarbības. Gan nodarbības, gan ekskursijas ir pielāgojamas visu vecumu skolēniem.

LU Botāniskais dārzs ir lieliska vieta, kur iepazīt daudzveidīgo augu pasauli, jo botāniskajā dārzā vienuviet aplūkojama tik liela augu daudzveidību, kā nekur citur. Botāniskā dārza augu kolekcijas iespējams iepazīt gan individuāli, apmeklējot dārzu jebkurā dienā darba laikā, gan ekskursijās vai tematiskajās nodarbībās gida pavadībā. Ekskursijas un nodarbības jāpiesaka iepriekš.

Ekskursijās grupa gida pavadībā apmeklē gan siltumnīcas (Subtropu, Tropu, Sukulentu siltumnīcas, Acāliju māju un no marta arī Tauriņu māju), gan āra ekspozīcijas (atkarībā no laikapstākļiem), kur iepazīst interesantākos eksotiskos un Latvijas dabā sastopamos augus. Ekskursijas pieejamas latviešu, angļu un krievu valodās. Plašāk par ekskursijām un to cenām var lasīt LU Botāniskā dārza mājas lapā: https://www.botanika.lu.lv/ekskursijas/ 

LU Botāniskais dārzs skolēnu grupām piedāvā arī 12 tematiskās nodarbības, kurās skolēni interaktīvā veidā var padziļināti izzināt dažādas botānikas tēmas, piemēram, indīgos un ārstniecības augus, aizsargājamos augus, eksotiskos augļus vai ekosistēmu daudzveidību, papildinot skolā iegūtās zināšanas. Nodarbības pieejamas latviešu un krievu valodā.  Plašāk ar tematisko nodarbību piedāvājumu un cenām var iepazīties šeit: https://www.botanika.lu.lv/macies/macibu-stundas/ 

Gan tematiskās nodarbības, gan ekskursijas jāpiesaka vismaz 5 darba dienas iepriekš. Nodarbību un ekskursiju pieteikšana, ka arī plašāka informācija, rakstot agnese.reke@lu.lv vai zvanot 67450860 (darba dienās 9.00-17.00).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI