DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK “sveic” deputātus ar divu mēnešu ievēlēšanu un aicina “saņemties”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) “sveic” deputātus ar ievēlēšanas jubileju 13.Saeimā un aicina “saņemties” veidojot valdību, kurai ar steigu jāsāk strādāt, risinot virkni ar problēmām.

Tāpat LTRK atgādina, tiekoties ar partijām un to apvienībām pēc 13.Saeimas vēlēšanām, tika saņemts apliecinājums, ka pirms lēmuma par kandidatūru izvirzīšanu finanšu un ekonomikas ministru amatiem, notiks konsultācijas ar lielāko uzņēmēju biedrību, jo ikdienā notiek cieša sadarbība, lai kopīgi veicinātu uzņēmējdarbības vides attīstību un tautsaimniecības izaugsmi. Tāpat būtiski zināt, kas būs galvenie prioritārie virzieni valdības deklarācijā, lai bizness un valsts “dotos vienā virzienā”.

 “Ir pagājuši tieši divi mēneši kopš vēlēšanām, kuru laikā nav izdevies izveidot valdību. Manuprāt, tas ir pietiekami garš laiks, lai vienotos par prioritātēm, veiktu nepieciešamās konsultācijas gan partiju vidū, gan ar tik nozīmīgu biedrību kā LTRK,” saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis, “darāmo darbu ir daudz, tostarp jāizstrādā nākamā gada valsts budžets, jāveic virkne reformu un jāpieņem citi būtiski lēmumi, tādēļ aicinu partijas atbildīgi izturēties pret valsti un vienoties par Ministru kabineta sastāvu.”

LTRK uzskata, ka pašreiz izveidojusies ļoti nelabvēlīga situācija, jo trūkst skaidrības ne tikai par to, kas būs uzņēmējiem būtiskāko ministriju vadītāji, bet arī dzīvojam “pagaidu režīmā”, nepieņemot svarīgus lēmumus Latvijas ekonomikas attīstības veicināšanai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI