DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. maijā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Jēkabpilī tiekas ar novadu vadītājiem un uzņēmējiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien reģionālajā vizītē Jēkabpils pilsētas pašvaldību apmeklēja Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs ar delegāciju, lai tiktos ar Jēkabpils un apkārtējo reģionu novadu vadītājiem un pārrunātu aktuālos nozares jautājumus.

Darba vizītē ar ministru un pavadošo delegāciju, kuras sastāvā bija Ministra biroja vadītāja Elīna Plaude, Zemkopības Ministrijas Lauku attīstības atbalsta departamenta direktore Liene Jansone, Zemkopības Ministrijas Tirgus un tiešā atbalsta departamenta Tiešo maksājumu un nozaru ekonomikas nodaļas vadītāja Indra Ruļuka, Pārtikas un Veterinārā dienesta ģenerāldirektors Māris Balodis, Lauku atbalsta dienesta direktores vietnieks Ģirts Krūmiņš Zemkopības Ministrijas Nekustamie īpašumi, Latgales reģiona meliorācijas nodaļas vadītājs Staņislavs Šķesters, Latvijas Lauku Konsultācijas centra Jēkabpils biroja vadītāja Ziedīte Bimšteine, tikās Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis, priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos Andris Rutko, Attīstības un tautsaimniecības komisijas vadītājs, domes deputāts Aigars Nitišs, kā arī pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis.

Pēc pilsētas prezentācijas un īsas apsveicināšanās abām pusēm tika uzsākta konstruktīva saruna, kuras laikā domes priekšsēdētājs R. Ragainis aktualizēja tādus jautājumus kā - Donaviņas upes meliorācija pilsētas robežās, lauku teritoriju un pilsētas sadarbība, kā piemēram, Zaļā tirdziņa izveide pilsētā, kur savu saražoto produkciju tirgotu vietējie ražotāji. Sarunu turpinot, tika aktualizēts un pārrunāts Jēkabpilij tik svarīgais atbalsts jaunā tilta būvniecībai pār Daugavu, kā arī citi apkārtējiem novadiem un uzņēmējiem svarīgi un aktuāli jautājumi.

Vizītes turpinājumā J. Dūklavs un delegācija apmeklēja Jēkabpils Sv. Gara pareizticīgo baznīcu un vīriešu klosteri, kā arī īpašā pasākumā pacēla Zilo karogu Radžu ūdenskrātuves galvenajā pludmalē, kur tas plīvos jau devīto gadu.

Vizītes noslēgumā dome priekšsēdētājs pateicās ministram par izrādīto cieņu, apmeklējot Jēkabpili.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI