DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Nacionālie bruņotie spēki un AS “Latvijas valsts meži” pārrunās aktuālos jautājumus par meža izmantošanu karavīru apmācībās

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 17.maijā Nacionālo bruņoto spēku Kājnieku skola Alūksnē sadarbībā ar AS “Latvijas valsts meži” Austrumvidzemes reģionu rīko pasākumu, kurā demonstrēs karavīru apmācību apvidū un pārrunās ar meža izmantošanu apmācībā saistītus aktuālos jautājumus.

Lai veicinātu izpratni par karavīru uzdevumiem un to darbībām lauku un meža apstākļos, un sekmīgi turpinātu sadarbību ar AS “Latvijas valsts meži”, Nacionālo bruņoto spēku Kājnieku skolas karavīri informēs mežu apsaimniekošanas uzņēmuma darbiniekus par karavīru apmācību un demonstrēs, kā notiek apmācība apvidū un mežā. Savukārt AS “Latvijas valsts meži” darbinieki pastāstīs par mežu apsaimniekošanu, kopšanu, augšanu un citiem būtiskiem jautājumiem, kas jāievēro, veicot darbības mežā.

Šāda savstarpēja informācijas apmaiņa veicina karavīru izpratni par nepieciešamību saudzēt mežu, savukārt meža apsaimniekošanas dienesta darbiniekiem sniedz iespēju uzzināt vairāk par karavīru uzdevumiem apvidū, tostarp mežā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI