DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Norvēģijas kroņprinča un kroņprinceses vizītes ietvaros notiks Norvēģijas-Latvijas biznesa forums

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
23. aprīlī viesnīcā Latvija notiks Biznesa forums “Norwegian-Latvian Business Forum. Lessons Learned and Future Scenarios.” Forums tiek organizēts Norvēģijas kroņprinča un kroņprinceses vizītes Rīgā ietvaros.

Forumā ir aicināti piedalīties uzņēmēji no Norvēģijas, Norvēģijas uzņēmumi, kuri jau strādā Latvijā, kā arī Latvijas uzņēmumi, kuriem ir interese sadarboties ar Norvēģijas uzņēmējiem un attīstīt savu biznesu Norvēģijā.

Norvēģijas - Latvijas biznesa forumu atklās Ministru prezidenta biedrs, Ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens un Norvēģijas Tirdzniecības, rūpniecības un zivsaimniecības ministrijas valsts sekretārs Rojs Angelviks (Roy Angelvik).

Norvēģijas kroņprincis un kroņprincese kā goda viesi piedalīsies Norvēģijas vēstnieka Latvijā rīkotās pusdienās biznesa foruma laikā.

Norvēģijas kroņprincis un kroņprincese no 22. līdz 26. aprīlim dodas vizītē uz visām trim Baltijas valstīm, pielikumā vizītes kopējā programma.

Iepriekšēja pieteikšanās Norvēģijas - Latvijas biznesa forumam obligāta.

Informācija par forumu, programma un pieteikšanās: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/norvegijas-latvijas-biznesa-forums-23-apr-2018-riga

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI