DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. janvārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

ES māja aicina uz darbnīcu par sociālās uzņēmējdarbības atbalsta iespējām

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Lai izzinātu, kas ir sociālā uzņēmējdarbība un kādu atbalstu tās attīstībai iespējams saņemt Latvijā, Eiropas Savienības (ES) māja un Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija 17. janvārī no plkst. 16.00 līdz 18.00 aicina apmeklēt darbnīcu „Sociālā uzņēmējdarbība: no idejas līdz rezultātam”.

Pasākums notiks ES mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, 1.stāvā.

Sociālā uzņēmējdarbība ir neatņemama ES daudzveidīgās sociālās tirgus ekonomikas sastāvdaļa. Tā ļauj risināt sociālās problēmas ar biznesa instrumentiem – uzņēmumi ražo preces vai sniedz pakalpojumus ar mērķi risināt sociālu problēmu, nevis ar mērķi gūt finansiālu labumu uzņēmuma īpašniekiem.

Līdz 2022. gadam Latvijā sociālās uzņēmējdarbības uzņēmumu atbalstam pieejams ES grantu finansējums 12 miljonu eiro apmērā. To nodrošina Labklājības ministrijas un ALTUM programma "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai".

Divu stundu ilgajā darbnīcā būs iespējams iepazīties ar veiksmīgiem sociālās uzņēmējdarbības piemēriem un gūt ieskatu sociālās uzņēmējdarbības ideju attīstīšanā un ieviešanā. Varēs arī uzzināt par šobrīd aktuālajām atbalsta iespējām un ES grantu finansējumu.

Seminārs būs īpaši piemērots tiem, kam jau ir radusies sava sociālās uzņēmējdarbības ideja, un nepieciešamas zināšanas, informācija un praktisks padoms tālāko soļu speršanai.

Semināru vadīs Madara Ūlande, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas direktore.

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties iepriekš: https://goo.gl/forms/6aF7WAlGGnvxExgE2.
Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Informācija par sociālo uzņēmējdarbību un ES atbalsta instrumentiem (angļu valodā): ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=952&intPageId=2914&langId=en.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI