DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. janvārī, 2016
Lasīšanai: 3 minūtes
2
2

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa gadumijas uzruna

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Ieva Čīka/ LETA

Labvakar, mīļie Latvijas ļaudis! Labvakar Latvijā un pasaulē!

Ir brīdis pirms gadumijas, un tūlīt aizsāksies jauns gads. Tas ir mirklis, kad atskatāmies uz paveikto un kaldinām plānus nākotnei. Tomēr es gribu mudināt neskatīties kalendārā, bet izbaudīt katru mirkli un novērtēt to, kas ikvienam no mums ir dots!

Ik reizi, ielūkojoties spogulī, esiet pateicīgi par to, ka jums ir dota vēl viena brīnišķīga diena, kurā ar pārliecību varat teikt, ka jūs īstenojat savus sapņus. Nesalīdziniet sevi ar citiem, bet katru rītu mostieties ar pārliecību, ka jūsu dzīve ir unikāla un ka Jūs darāt to labāko, kas ir jūsu spēkos!

Paskatieties šobrīd sev apkārt – jums blakus ir cilvēki, kas ir izvēlējušies būt kopā tieši ar jums gan šajā svētku dienā, gan ikdienas rūpēs, gan priekos, gan bēdās. Pateiksim paldies mūsu līdzcilvēkiem par sniegto atbalstu aizejošajā gadā, un atbalstīsim cits citu arī nākamajā gadā. 

Tautieši!

Esiet kā Latgales cilvēki – tik sirsnīgi un dāsni! Esiet kā kurzemnieki – neatlaidīgi un lepni! Esiet kā Zemgales ļaudis – apdomīgi un strādīgi! Esiet kā vidzemnieki – tik iedvesmas pilni un radoši! Esiet kā rīdzinieki – tikpat rosīgi un uzņēmīgi!

Iedvesmosim viens otru ik dienas, jo mūsu valsts esam mēs paši! Cik stiprs būs katrs no mums, tik stipra būs mūsu nācija. Mēs esam tie, kas šīs vērtības aiznesīs nākotnē. No mums ir atkarīgs tas, vai pievienosim tām klāt kaut ko vērtīgu no tagadnes. Esiet drosmīgi veidot tagadni, ko atcerēsies vēl gadu desmitiem! Lai mūsu bērni būtu lepni dzīvot Latvijā!

Tāpēc 2016.gadā novēlu jums būt vēl drosmīgākiem, jo tikai drosmīgi cilvēki spēj mainīt sevi un pasauli sev apkārt. Noticiet saviem nomoda sapņiem, nebaidieties no lieliem mērķiem un izdariet visu, lai paveiktu plānoto! Esiet drosmīgi stāties pretim atrunām, kas attur no mērķu īstenošanas! Un speriet pirmo soli, lai piepildītu savus sapņus! Jums ir viss, lai to izdarītu! Drosme darīt lielas lietas ir iedvesmojusi latviešus no paaudzes paaudzē ar pārliecību veidot savu un Latvijas nākotni!

Man ir gods šajā mirklī Jums vēlēt raženu un bagātu Jauno gadu! Uzsaucu tostu par jūsu panākumiem, par veseliem, laimīgiem un stipriem Latvijas cilvēkiem, kuplām ģimenēm un smaidošiem bērniem! Par mūsu tautu un mūsu Latviju!

Esmu lepns dzīvot starp Jums! Esmu lepns dzīvot Latvijā! Dievs, svētī Latviju un tās iedzīvotājus!

Laimīgu jauno 2016.gadu!

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI