DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. novembrī, 2009
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas
1
1

"LAWIN" ir atzīti par labākajiem advokātu birojiem Baltijas valstīs un Skandināvijā

Publicēts pirms 14 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
“LAWIN” advokātu biroju grupa ir saņēmusi starptautiskā izdevuma „The Lawyer” Eiropas balvu “Gada advokātu birojs Skandināvijā un Baltijas valstīs”. Šī balva piešķirta “LAWIN” – lielākajam juridisko pakalpojumu sniedzējam Baltijas valstīs – par veiksmīgu dalību nozīmīgākajos darījumos reģionā 2008. un 2009.gada laikā.

Starp daudziem darījumiem, kuros piedalījās “LAWIN” speciālisti, jāmin juridisko pakalpojumu sniegšana „Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankai” (ERAB) darījumā par „Parex banka” akciju kontrolpaketes iegādi Latvijā un subordinētā aizdevuma piešķiršanu Latvijā, “Teo” un “Telia Sonera” konsultēšana Lietuvā, kā arī Tallinas pilsētas domes konsultēšana saistībā ar lielāko publiskās un privātās partnerības (PPP) projektu Igaunijā – valsts skolu renovāciju.

Lielbritānijā „The Lawyer” balvas jau vairāk kā desmit gadus kalpo par nozares kvalitātes kritēriju. Šogad „The Lawyer” pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē pieņēma lēmumu piešķirt Eiropas balvas arī labākajiem advokātu birojiem kontinentālajā Eiropā. Grupa pieredzējušu ekspertu-tiesnešu izskatīja pieteikumus, meklējot apstiprinājumu spēcīgai vietējai ekspertīzei un tirgus daļai. Pieteikumi tika vērtēti pēc šādiem kritērijiem: stratēģiskais redzējums, stipru partnerattiecību ētoss, labi finanšu rezultāti un izaugsme, pastāvīga izcilība izvēlētajās jomās un teicama talantu pārvaldība. Atlasē piedalījās 47 valstu advokātu biroji, un tika vērtēts to sniegums laika periodā no 2008.gada jūnija līdz 2009.gada jūnijam. Uzvarētāji tika paziņoti 5.novembrī Barselonā. Kategorijā „Skandināvijā un Baltijas valstīs” balvai tika izvirzīti četri labākie kandidāti, starp kuriem LAWIN bija vienīgais pārstāvis no Baltijas valstīm. Papildu informācija par starptautisko izdevumu „The Lawyer” un piešķirtajām balvām ir pieejama mājas lapā http://www.thelawyer.com/1002495.article .

Par “LAWIN”:

“LAWIN” apvieno trīs vadošos advokātu birojus Baltijas valstīs: “Kļaviņš & Slaidiņš LAWIN” Rīgā, “Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN” Viļņā un “Lepik & Luhaäär LAWIN” Tallinā. Pašreiz “LAWIN” ir arī lielākais juridisko pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs, nodarbinot vairāk kā 130 juristus. Izcilākie neatkarīgie juridisko biroju reitingu izdevumi pasaulē (“Chambers Global”, “Chambers Europe”, “Legal 500”, “IFLR1000”) jau ilgu laiku atzīst “LAWIN” birojus un juristus starp labākajiem Baltijas valstīs.

Papildu informācijai:
Jūlija Piļutina
Kļaviņš & Slaidiņš LAWIN
Mārketinga vadītāja
Tālr.: +371 6781 4848
E-pasts: Julija.Pilutina@lawin.lv

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI