NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
20. novembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: E-vide
5
5

Piedalies! Sākas LV portāla lietotāju aptauja

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No šodienas, 20. novembra, LV portāls aicina savus lietotājus aptaujā izteikt viedokli par vietni, tās saturu, funkcionalitāti un vēlamajiem turpmākajiem jaunievedumiem.

Šogad LV portāls piedzīvojis lielas pārmaiņas – pilnībā ir mainīts vietnes vizuālais koptēls, būtiski uzlabota funkcionalitāte, saturā ieviestas daudzas jaunas tēmas. Jaunajā veidolā lietotāji vietni iepazina īsi pirms mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas svētkiem 4. maijā, kad publiskojām jauno LV portāla versiju.

Esam priecīgi atzīt, ka sešu mēnešu laikā jaunā LV portāla vide un saturs ir būtiski audzējis savu lietotāju auditoriju. No tīmekļvietņu reitingu aģentūras “Gemius Audience” saņemtie oktobra dati uzrāda ievērojumu auditorijas kāpumu.  LV portāls pirmo reizi ir pārsniedzis 200 tūkstoš lietotāju robežu – oktobrī portālu apmeklējuši 207 226 reālie lietotāji, kas veido 13,98% no kopējās Latvijas interneta lietotāju auditorijas.  Tādējādi LV portāls ir pakāpies par divām pozīcijām un ieņem 17. vietu Latvijas tīmekļvietņu sarakstā.

Kā zināms, lietotāju aptaujas ir vērtīgs un efektīvs rīks, kā uzklausīt plašas auditorijas skatījumu, iegūt novērtējumu un izzināt lietotāju vajadzības. Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis”, kas uztur LV portālu, lietotāju/lasītāju aptaujas ir veicis regulāri visās uzturētajās tīmekļvietnēs. LV portāla iepriekšējā aptauja notika 2015. gada pavasarī, un tajā piedalījās 566 respondenti.

Jaunajā lietotāju aptaujā, ko publiskojam šodien, ir iekļauti 18 jautājumi, un atbildēšana uz tiem aizņems aptuveni 6–7 minūtes. Aptaujas anketa ir anonīma, un iegūtie dati tiks izmantoti tikai iekšējai analīzei un LV portāla turpmākās attīstības plānošanā. Ar aptaujas rezultātiem un galvenajiem secinājumiem iepazīstināsim arī portāla lietotājus.

Aicinām LV portāla lasītājus aktīvi iesaistīties un neatlikt aptaujas anketas aizpildīšanu uz vēlāku laiku!

Aptaujas anketa pieejama šeit: LV portāla lietotāju aptauja 2018.

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI