NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
18. janvārī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Tieslietas
2
18
2
18

Lietotāju aptaujas rezultāti: apmierinātība ar LV portālu – nemainīgi augsta

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītā gada nogalē notika LV portāla lietotāju aptauja. Mūsu kā satura veidotāju mērķis bija noskaidrot lietotāju apmierinātību ar jauno LV portālu dažādās kategorijās. Vēlējāmies arī uzzināt jūsu LV portāla lietošanas ieradumus, satura izvēles prioritātes, kā arī noskaidrot, kādu novērtējumu piešķirat LV portāla redakcijas veidotajām un pārējām publikācijām, kādus uzlabojumus LV portālā vēlaties sagaidīt nākotnē.

Lietotāju aptauja norisinājās laikā no 20. novembra līdz 2. decembrim. Lūdzām atbildēt uz 19 jautājumiem, kas kopumā prasīja gan laiku, gan iedziļināšanos, sniedzot savu novērtējumu par LV portālu dažādos aspektos. 

Aptaujā savu viedokli sniedza 1379 respondenti. Daļa no tiem (376) LV portālu tobrīd bija atvērusi pirmoreiz un saprotamā kārtā nevarēja sniegt pilnībā objektīvu vērtējumu par LV portāla saturu. Tādēļ, analizējot aptaujas datus, tika ņemts vērā 1002 lietotāju viedoklis, kas sevi raksturoja kā LV portāla pastāvīgos lietotājus. Iepriekšējā LV portāla lietotāju aptauja notika 2015. gada pavasarī, un tajā piedalījās 566 respondenti.

LV portāla redakcija izsaka pateicību saviem lietotājiem par nemainīgi augsto uzticību, darba novērtējumu un izteikto atzinību.  

Kopumā, līdzīgi kā iepriekšējās aptaujās, apmierinātība ar LV portālu ir nemainīgi augsta, šoreiz to atzinuši 95% lietotāju.

Esam iepazinušies arī ar jūsu priekšlikumiem satura un funkcionalitātes aspektos, kurus ņemsim vērā, plānojot portāla attīstības virzienus nākotnē.

Vizuāli pārskatāmā formā publicējam  jaunās LV portāla lietotāju aptaujas rezultātu apkopojumu.

Arī turpmāk strādāsim ar atbildību, lai LV portālā pieejamais saturs būtu aktuāls, noderīgs un interesants ikvienam lietotājam un palīdzētu Latvijā stiprināt pilsoniskās sabiedrības prasmes, zināšanas par tiesību aktos noteikto un ikviena iedzīvotāja izpratni par atbildīgu un tiesisku rīcību.

Labs saturs
18
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI