DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Turpinās meistarklašu cikls “Uzbūvē savu miniatūro dzelzceļa pasauli!” Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā 

Publicitātes foto

Vairums Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā apskatāmā, apmeklētāju tik iecienītā dzelzceļa maketa detaļu ir roku darbs, kas tapuši, iesaistoties arī dzelzceļa modelisma entuziastiem gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Tagad iespēju radīt pašam savu miniatūro pasauli Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs piedāvā ikvienam! Aicinām kā mazus tā lielus interesentus piedalīties jau otrajā meistarklasē “Uzbūvē savu miniatūro dzelzceļa pasauli!” pieredzējuša modeļu meistara Vietsi Hermana (Wietse Hermann) vadībā, kas notiks š.g. 24.oktobrī!  

Pirmā meistarklase guva lielu atsaucību un ceturtdien, 24.oktobrī notiks jau otrā nodarbība, kurā tiks veidoti tādi būtiski dzelzceļa ainavas elementi kā dažādi miniatūri koki. Turpmākajās nodarbībās tiks radīti arvien sarežģītāki objekti, tādējādi nodarbību dalībniekiem attīstot savas prasmes no pašiem pamatiem līdz izsmalcinātākajām detaļām.  

Meistarklašu cikla “Uzbūvē savu miniatūro dzelzceļa pasauli!” nodarbības Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā arī turpmāk notiks katra mēneša pēdējā ceturtdienā plkst. 18.00. Nodarbības ilgums – 2 stundas, bet cena 10,00 eiro. 

Vietu skaits nodarbībās ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties savlaicīgi, sūtot ziņu uz pa e-pastu muzejs@ldz.lv vai zvanot pa tālruni 2003 2331. 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI