DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Kristānei Agulei 7.vieta Pasaules junioru čempionātā šaušanā

Publicitātes foto

30.septembrī un 1.oktobrī Peru, Limā notiekošajā Pasaules junioru čempionātā šaušanā Latvijas juniori sacentās šaušanā ar mazkalibra pistoli.

Vingrinājumā šaušanā ar mazkalibra pistoli 25 metru distancē  Kristiāna Agule, uzrādot personīgo rekordu, summā sašāva 583 punktus (290 punkti pa mērķi ar melno apli, 293 punkti pa īslaicīgi redzamo mērķi) un tas bija kvalifikācijas labākais rezultāts. Vingrinājuma fināls Kristiānai izvērtās gana nervozs, kas gala vērtējumā deva 7.vietu. Alisei Dvarišķei 565 punkti un 24.vieta 48 dalībnieču konkurencē.

Junioriem mūsu Kārlis Bleidelis ierindojās 13.vietā, arī sašaujot savu personīgo rekordu - 569 punktus. Danielam Vilciņam 19.vieta ar sašautiem 5643punktiem. Lai iekļūtu fināla astotniekā un turpinātu cīņu par medaļām, kvalifikācijas kārtā bija jāiešauj vismaz 574 punkti.

Pasaules junioru čempionāts Limā, Peru notiek no 28.septembra līdz 7.oktobrim. Aicinām sekot līdz rezultātiem Starptautiskās Šaušanas sporta federācijas tīmekļvietnē https://www.issf-sports.org/competitions/3205

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI