DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No trešdienas, 2. oktobra, Jaunciema gatvē iespējami sastrēgumi, pašvaldība aicina braukt pa Brīvības gatvi 

Saistībā ar asfaltēšanas darbiem Jaunciema gatves posmā no Mīlgrāvja tilta līdz Jaunciemam, no trešdienas, 2. oktobra, plkst. 10.00 mainīs spēkā esošo satiksmes organizāciju. Izmaiņu dēļ iespējama sastrēgumu veidošanās. Pašvaldība aicina satiksmes dalībniekus būt saprotošiem, pārplānot ierastos maršrutus vai ierēķināt ilgāku laiku, ko pavadīt ceļā, lai nepieciešamajā galamērķī nokļūtu laikus. Tāpat, ja iespējams, šobrīd savā maršrutā iekļaut Brīvības gatvi, kurā būtiskākie darbi ir noslēgušies.  

No trešdienas, 2. oktobra, plkst.10.00 Jaunciema gatvē mainīs esošo satiksmes organizācijas kārtību, lai pēc iespējas ātrāk pabeigtu iesāktos seguma atjaunošanas darbus. Turpmāk posmā no Mīlgrāvja tilta līdz Jaunciemam satiksmes regulētāji nodrošinās satiksmes plūsmu maiņvirzienā – pa vienu joslu.  

Jau iepriekš ziņots, ka seguma atjaunošanas un uzlabošanas darbi Rīgā ilgs visu būvsezonu - līdz pat vēlam rudenim, ja laikapstākļi būs labvēlīgi. Darbu laikā jārēķinās ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem, kas var būtiski ietekmēt gan automašīnu un sabiedriskā transporta kustību, gan mikromobilitātes rīku un kājāmgājēju pārvietošanās iespējas. Informācija par satiksmes ierobežojumiem atsevišķi tiks publicēta pašvaldības portāla riga.lv sadaļā“Satiksmes ierobežojumi”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI