DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Kristānei Agulei  29., Danielam Vilciņam 32.vieta Pasaules junioru čempionātā šaušanā

Publicitātes foto

28.septembrī Peru, Limā notiekošajā Pasaules junioru čempionātā šaušanā uzsāka Latvijas juniori šaušanā ar pneimatisko pistoli individuālajā startā.

Juniorēm labākā no Latvijas bija Kristiāna Agule, ar sašautajiem 564 punktiem ierindojoties 29.vietā. Alisei Dvarišķei 549 punkti un 48.vietā. Cīņu par medaļām turpināja astoņas labākās kvalifikācijas kārtas sportistes no 70 juniorēm, kas izgāja šajā vingrinājumā uz starta līnijas. Kvalifikācijā juniorēm astotās vietas ieguvējai bija 571 punkts.

Junioriem mūsu Danielam Vilciņam 32.vieta ar sašautiem 564 punktiem. Kārlis Bleidelis ierindojās 62.vietā ar 551 punktu rezultātu. Lai iekļūtu fināla astotniekā un turpinātu cīņu par medaļām, kvalifikācijas kārtā bija jāiešauj vismaz 574 punkti. Sacensībās šajā vingrinājumā piedalījās 77 juniori.

Šodien jaukto pāru sacensībā šaušanā ar pneimatisko pistoli katram no pāra dalībniekiem bija jāšauj 30 šāvieni, rezultātus summē. Kristāna Agule pārī ar Danielu Vilciņu sašāva 559 punktus un izcīnīja 24.vietu 37 pāru konkurencē. Alisei Dvarišķei pārī ar Kārli Bleideli 547 punkti un 31.vieta.

Pasaules junioru čempionāts Limā, Peru notiek no 28.septembra līdz 7.oktobrim. Aicinām sekot līdz rezultātiem Starptautiskās Šaušanas sporta federācijas tīmekļvietnē https://www.issf-sports.org/competitions/3205

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI