DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Piesakies “AkvaLab Liepāja” izglītojošajiem braucieniem rudenī 

Publicitātes foto

Aicinām Liepājas iedzīvotājus un viesus piedalīties izglītojošos braucienos ar unikālo peldošo zinātnes laboratoriju “AkvaLab Liepāja”, kas norisināsies laikā no 30. septembra līdz 4. oktobrim. Šie braucieni sniegs iespēju kļūt par lieciniekiem rudenīgajām vēsmām uz Liepājas ūdeņiem, vienlaikus piedaloties zinātnes ekspedīcijā un izzinot vietējo ūdens ekosistēmu. 

Šis laiks ir īpašs, jo brauciena laikā varēs vērot gadalaiku maiņu un rudens iestāšanos gan Liepājas ezerā, gan tā apkārtnē, kā arī būt lieciniekam tam, kā gājputni gatavojas lielajam ceļam uz siltajām zemēm.  

 “AkvaLab Liepāja” – tā ir peldošā laboratorija Zirgu salā, pie Dabas mājas, kas nodrošina interaktīvu pieredzi dabas pētniecībā. Brauciena laikā dalībnieki varēs vērot dabas skaistumu, piedalīties zinātniskos eksperimentos, uzzināt vairāk par Liepājas ūdens resursu ilgtspēju un to ietekmi uz vidi. 

Braucieni ar  “AkvaLab Liepāja” plānoti: 

  • 30. septembrī (pirmdienā) – plkst. 17:00; 
  • 2. oktobrī (trešdienā) – plkst.15:00 un 16:00; 
  • 4. oktobrī (piektdienā) – plkst. 14:00 un 15:00. 

Dalības maksa ir 5 EUR (ar PVN). Dalībnieku vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam iepriekš reģistrēties, lai nodrošinātu savu dalību uz peldlīdzekļa: https://ej.uz/AkvaLab-braucieni 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI