DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

RĪGAS MEŽI dalīsies pieredzē par ilgtspējīgas darba vides veidošanu

Ceturtdien, 19. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.30 SIA “Rīgas meži” vides izglītības centrā “EkVidO” Ogres pievārtē norisināsies izglītojošs un izzinošs pasākums uzņēmumiem – Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” dalībniekiem. Pasākums pulcēs dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvjus, kuriem rūp darbinieku ilgtspēja un labbūtība.

Pasākuma laikā “Rīgas meži” dalīsies pieredzē par efektīvas un ilgtspējīgas darba vides izveidi, darbinieku iesaisti organizācijas procesos, kā arī par darba drošību un darbinieku iesaistes pētījumiem. Dalībnieki ir aicināti piedalīties pasākumā kopā ar bērniem, kuriem vides izglītības centra speciālisti būs sagatavojuši izglītojošas un interaktīvas dabas izziņas aktivitātes.

Pasākuma otrajā daļā  notiks “Rīgas mežu” vides izglītības centra rīkotā ikgadējā radošā darbnīca, kuras laikā pasākuma dalībnieki apgleznos teritorijā izvietotos soliņus. Šī darbnīca turpina rudens radošā plenēra tradīciju, ko "Rīgas meži" iedibināja pirms diviem gadiem.

Mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties pasākumā. “Rīgas mežu” vides izglītības centra atrašanās vietu var atrast, izmantojot šo saiti: https://ej.uz/8at7. Publicitātes nolūkos pasākuma laikā filmēs un fotografēs.

Pasākuma programma:

  • 10:00  Pasākuma atklāšana; Sabiedrības integrācijas fonda un “Rīgas mežu” pārstāvju uzrunas
  • 10:15 – 12:00  Pieredzes stāsti un diskusijas; dabas izziņas aktivitātes bērniem
  • 13:00 – 14:30  Rudens radošais plenērs

“Rīgas mežu” vides izglītības programma “EkVidO” piedāvā aizraujošas un izzinošas aktivitātes visu vecumu apmeklētājiem. Programmas ietvaros pieejamas gan mācību ekskursijas uzņēmuma mežos, gan pastaigas Rīgas parkos un dārzos, kā arī meža stādīšanas un putnu būrīšu meistarošanas talkas. Vairāk informācijas par piedāvātajām aktivitātēm var atrast: www.rigasmezi.lv/ekvido.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI