DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. septembrī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kronvalda parkā izveidots hokejista Indraša dāvināts vingrošanas laukums

Kronvalda parkā pie pilsētas kanāla vasaras beigās Rīgas pašvaldības Mājokļu un vides departaments izveidojis jaunu laukumu ar Latvijas hokeja izlases spēlētāja Mika Indraša dāvinātu vingrošanas iekārtu.

“Jaunajam vingrošanas laukumam esam Kronvalda parkā atraduši īpašu vietu - blakus bērnu laukumiņam, lai aktīvie vecāki varētu sportot, kamēr bērni rotaļājas. Protams, šo laukumu var izmantot arī skrējēji un citi aktīvā dzīvesveida piekritēji. Visu rīdzinieku vārdā sirsnīgs paldies hokejistam Mikam Indrašim par dāvinājumu Rīgai un rīdziniekiem. Aicinu visus sportot, jo sports padara mūsu dzīvi enerģiskāku un piepildītāku!” uzsver Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Viesturs Zeps.

“Ikdienā, kad dodaties trenēties, droši varat iegriezties Kronvalda parkā un izmantot jauno trenažieri. Trenažieris domāts visām muskuļu grupām, gan pietupieniem, gan var pievilkties, ir arī zona, kur veikt vēdera presītes. Nāciet un trenējieties! Par kustīgu dzīvesveidu!” aicina M. Indrašis.

"Mēs, “Element Fitness”, esam ļoti pagodināti par iespēju sadarboties ar izcilo hokejistu Miku Indraši, dāvinot šo āra treniņu staciju Rīgas iedzīvotājiem. Novietojot to Kronvalda parkā, kas ir centrāla un dzīvīga skaistās Rīgas pilsētas daļa, mēs vēlamies veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu visiem iedzīvotājiem. Ceram, ka šī treniņu stacija iedvesmos ikvienu - gan sportistus, gan ģimenes - pievērsties fitnesam un pilnvērtīgi izmantot mūsu kopīgās āra telpas. Paliksim aktīvi, Rīga!", norāda SIA “Element Lab”.

Vingrošanas iekārtu Rīga saņem ar dāvinājuma līgumu no SIA “Element Lab”, bet faktiskais dāvinātājs ir Miks Indrašis. Dāvinātās Iekārtas cena ir 6050 eiro.

Mājokļu un vides departaments organizēja laukuma projektēšanu, seguma izbūvi un iekārtas  uzstādīšanu, kopā ieguldot teju 10 000 eiro.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI