DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. augustā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sporta līdzjutēji aicināti skatīties 3x3 basketbola pusfināla tiešraides Grīziņkalnā un VEF Kvartāla promenādē 

Sporta līdzjutēji aicināti uz kopīgu spēļu publisko skatīšanos lielajos ekrānos VEF kvartāla promenādē (Ūnijas iela 8 k-6) un Grīziņkalnā (Pērnavas iela 42), kur pirmdien, 5.augustā, tiks noskaidroti 3x3 basketbola olimpiskie čempioni. 

Sportisti Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis pretendēs kļūt par divkārtējiem zelta medaļniekiem, bet Francis Lācis un Zigmārs Raimo centīsies izcīnīt savus pirmos olimpiskos titulus.  

Latvijas un Francijas pusfināls sāksies plkst.20.00, bet pirms tam plkst.19.00 par otru ceļazīmi uz finālu cīnīsies Nīderlande un Lietuva. Bronzas spēle iecerēta plkst.22.30, bet fināls – plkst. 23.30. 

Tiešraides skatītāji tiks gaidīti no plkst. 20.00 VEF promenādes labiekārtotajā teritorijā, kuru uz olimpiādes laiku papildinās interaktīvas spēles un sportiskas aktivitātes, gan arī Grīziņkalnā “Ghetto Games” laukumā – jau no plkst. 18.30., kur pirms un pēc spēlēm un to starplaikos notiks dažādas aktivitātes un pārsteigumi. 

“Ghetto Games” ir devis nozīmīgu ieguldījumu Latvijas basketbola attīstībā, jo no šīs biedrības rīkotajiem turnīriem ir izauguši mūsu valsts olimpiskie 3x3 basketbola pasaules čempioni. Tāpēc šodien visi sporta līdzjutēji tiek aicināti uz Grīziņkalnu atbalstīt Latvijas valsts 3x3 basketbola izlasi cīņā par medaļām. Lai šodien visas bumbas krīt grozā un uzvaras ir mūsu,” pauž Rīgas vicemērs un mēra pienākumu izpildītājs Edvards Ratnieks. 

Spēļu grafiks: 

  • Plkst. 20.00 – 3×3 basketbols Latvija vs Francija; 
  • Plkst. 22.30 – 3×3 basketbols cīņa par bronzu; 
  • Plkst. 23.30 – 3×3 basketbols cīņa par zeltu.

Tiešraides organizē “Ghetto Games” un VEF Kvartāls. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI