DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība
3
3

Sestdien Tērvetē notiks lauksaimnieku pasākums “Traktordiena 2024”

Sestdien, 29. jūnijā, Tērvetē jau 13. reizi notiks lauku tehnikas pasākums “Traktordiena 2024”. Pasākuma laikā plānoti tehnikas un sējumu paraugdemonstrējumi, tehnikas, tehnoloģiju, pakalpojumu un preču izstāde, kā arī prezentācijas un izglītojošās aktivitātes.

Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijas lauksaimniecības un lauku attīstību, lauku vides saglabāšanu un pilnveidošanu, kā arī resursu efektīvāku izmantošanu un apsaimniekošanu. Pasākumu plkst.10 atklās zemkopības ministrs Armands Krauze. Dalībnieku vidū kopā ar vairāk nekā 60 nozares uzņēmumiem būs arī pārstāvji no Zemkopības ministrijas un tās padotības iestādēm, tostarp Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra.

“Lauksaimniecība ir Latvijas drošības un noturības garants. Vēsturiski lauksaimnieki ir balstījuši valsts tautsaimniecības attīstību un bijis spēks, uz kuru valsts var paļauties arī grūtos brīžos. Novērtēju šo ilggadējo pasākumu kā lielisku iespēju pieredzes apmaiņai, savu spēju apliecināšanai un nākotnes mērķu izvirzīšanai, lai Latvijas lauksaimniecības nozare var kļūt spēcīgāka, ieraudzītu savu vēl neizmantoto iespēju potenciālu un stiprinātu savas spējas,” norāda Armands Krauze.

Pasākums notiks AS “Agrofirma Tērvete” laukā. “Traktordiena 2024” organizē "Fonds Latvijas lauksaimniecības attīstībai".

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI