DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Nodibinājums “Liepāja 2027” izsludina divas vakances 

FOTO: Kārlis Volkovskis

Lai pilnvērtīgi varētu turpināt realizēt Liepāja 2027 programmu un ieplānotos projektus, nodrošinātu pilnvērtīgu sadarbību ar partneriem, kā arī veidotu dažāda veida sadarbības projektus un aktivitātes ar starptautiskajiem partneriem, nodibinājums “Nodibinājums Liepāja 2027” (Liepāja 2027) izsludina divas vakances - tiek meklēts projektu direktors un  starptautisko projektu koordinators. 

Projektu direktora galvenie pienākumi paredz Liepāja 2027 pieteikumā iekļauto projektu īstenošanas uzraudzību, sadarbību ar programmas partneriem, citām organizācijām un speciālistiem projektu īstenošanas procesā, dažādu projektu priekšlikumu izvērtēšanu, izstrādi, atklāto konkursu organizēšanu un vadīšanu, sadarbības līgumu koordinēšanu un izpildes uzraudzību, pārstāvniecību dažādos pasākumos, sekošanu līdzi programmas projektu īstenošanai u.c. 

Iepazīties ar projektu direktora vakances prasībām var šeit: https://faili.liepaja.lv/Publikacijas/Sludinajums-projektu-direktors-Liepaja-2027.pdf 

Starptautisko projektu koordinatora galvenie pienākumi būs Liepāja 2027 starptautisko projektu attīstības koordinēšana, partnerattiecību ar starptautiskām (ārvalstu) kultūras organizācijām veidošana, starptautisko projektu izstrāde u.c. 

Iepazīties ar starptautisko projektu koordinatora vakances prasībām var šeit: https://faili.liepaja.lv/Publikacijas/Sludinajums-starptaut-proj-koordin-Liepaja-2027.pdf 

Projektu direktors tiek meklēts uz pilnu slodzi ar atalgojumu 2000 eiro pirms nodokļu nomaksas, uz pilnu slodzi tiek meklēts arī starptautisko projektu koordinators ar  atalgojumu 1800 eiro pirms nodokļu nomaksas.  

Pieteikties vakancēm var līdz šī gada 16. jūlijam, CV un motivācijas vēstuli sūtot uz birojs@liepaja2027.lv  

Nodibinājuma Liepāja 2027 galvenais mērķis ir nodrošināt sagatavošanos 2025. gada Liepājas dzimšanas dienas un Eiropas kultūras galvaspilsētas notikumiem 2027. gadā, kuru ietvaros tiks īstenota daudzveidīga programma laika periodā līdz 2028. gadam, tajā skaitā realizēti  starpnozariski pasākumi, piesaistīta starptautiska uzmanība, veicināta tūristu plūsma, īstenoti sadarbības projekti ar publisko, privāto, nevalstisko sektoru, piesaistīti finanšu resursi no dažādiem finanšu avotiem. 

Vairāk par Eiropas kultūras galvaspilsētas 2027 var lasīt www.liepaja2027.lv 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI