DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Uzsākta projekta “Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas centra kompleksa būvniecības 1. kārta” īstenošana

Publicitātes attēls

Valsts robežsardzes koledža uzsākusi projekta “Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas centra kompleksa būvniecības 1. kārta” īstenošanu.

Projekta īstenošanas rezultātā tiks uzbūvēts jauns, dienesta suņu pamatapmācībai specializēts Kinoloģijas centrs, lai īstenotu tajā centralizētu un uz attīstību orientētu apmācības sistēmu tiesībaizsardzības iestāžu kinologiem un dienesta suņiem. Jaunais Kinoloģijas centra komplekss nodrošinās pilnvērtīgu un mūsdienu prasībām atbilstošu uzdevumu īstenošanu, uzlabos personāla darba un dienesta suņu uzturēšanas apstākļus, kā arī nodrošinās apmācību materiālu drošu un videi draudzīgu uzglabāšanu.

Projekta īstenošanas periods ir no 2024. gada 1. jūnija līdz 2026. gada 31. augustam.

Projekta kopējais finansējums ir 5 051 367 EUR, no tiem Eiropas Savienības līdzfinansējums sastāda 3 788 525 EUR, un valsts budžeta finansējums – 1 262 842 EUR.

Projekts tiek īstenots Finansiālā atbalsta instrumenta robežu pārvaldībai un vīzu politikai nacionālās programmas 2021.-2027.gadam ietvaros, kuras mērķis ir izveidot spēcīgu un modernu Latvijas ārējās robežas drošību, tādējādi palīdzot nodrošināt augstu iekšējās drošības līmeni Eiropas Savienībā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI