DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinājums uz diskusiju “Uzņēmuma reputācijas graušana. Ko darīt?”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ko darīt, ja publiskajā telpā (interneta vidē, pasākumos u.c.) tiek apzināti grauta uzņēmuma reputācija? Lai par to diskutētu, analizētu konkrētus reputācijas graušanas piemērus un kopīgi rastu iespējamos risinājumus, biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna” rīko diskusiju “Uzņēmuma reputācijas graušana. Ko darīt?”. Diskusija notiek otrdien, 2023. gada 28. martā plkst. 14.00–16.00, Delnas biroja telpās Veru ielā 6, Rīgā, dalība ar reģistrēšanos.

“Publiskajā telpā un digitālajā vidē ir teju neierobežotas iespējas ikvienam paust savu viedokli, arī neargumentētu. Tā rezultātā cieš gan privātpersonu, gan uzņēmumu reputācija. Tādēļ vēlamies aktualizēt jautājumu par reputācijas nosargāšanu, jo īpaši gadījumos, kad tā tiek apzināti grauta – jo tas atstāj teju vai neatgriezenisku nospiedumu,” uzsver Delnas direktore Inese Tauriņa.

Gatavojoties diskusijai Delna ir veikusi uzņēmumu aptauju – rezultāti apliecina, ka komersanti joprojām saskaras ar centieniem graut to reputāciju. Vienlaikus iezīmējas arī izaicinājumi saistībā ar iespējām pasargāt sevi, t. sk. publiskajā telpā, mediju vidē un internetā. Tādēļ, lai plašāk diskutētu par aptaujas rezultātiem un konkrētu uzņēmumu pieredzi, tiek rīkota diskusija, kurā piedalīsies:

  • Delnas direktore Inese Tauriņa,
  • digitālās komunikācijas eksperte Ieva Knāķe,
  • zvērināts advokāts Andris Tauriņš, zvērinātu advokātu biroja “Sorainen” partneris,
  • uzņēmumu pārstāvji.

Pasākumā vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūdzam reģistrēties līdz pirmdienai, 27. martam, plkst. 15.00 šeit -> https://ej.uz/cgep. Pēc pieteikšanās saņemsiet informāciju par dalību. Pasākuma laikā iespējama filmēšana un fotografēšana.

Diskusija tiek organizēta iniciatīvas “Nulles tolerance pret korupciju” ietvaros, ko 2021. gadā uzsāka Delna sadarbībā ar “CSR Latvia”. Iniciatīvai pašlaik ir pievienojušies 10 uzņēmumi, kuri apņemas ieviest un sekmēt atklātības principus un pretkorupcijas procedūras uzņēmumā un uzņēmējdarbības vidē kopumā.

Šī pasākuma norisi finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un  Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Par pasākuma saturu atbild biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI