DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” aicina pieteikties izsolei par īpašuma Ezermalas ielā 32, tenisa korti, nomas tiesībām

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” aicina uzņēmējus pieteikties izsolei par tenisa kortu, kas atrodas Rīgā, Ezermalas ielā 32 nomas un attīstības tiesībām uz 30 gadiem, tādējādi sekmējot atklātu un saimniecisku uzņēmuma īpašumu pārvaldību. Izsoles veids ir elektroniska izsole ar augšupejošu soli, un tā norisināsies Tiesu administrācijas elektronisko izsoļu vietnē: https://izsoles.ta.gov.lv. Pieteikties izsolei var līdz 2023. gada 4. aprīlim, savukārt pati izsole norisināsies no 5. aprīļa līdz 14. aprīlim plkst.13.00.

Nomas objekta nomas tiesību izsoles sākumcena ir  3000 EUR (trīs tūkstoši eiro un nulle centi) mēnesī, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Plašāka informācija par izsoli “Rīgas satiksmes” mājaslapā  un Tiesu administrācijas uzturētajā elektronisko izsoļu vietnē

“Rīgas satiksmes” tenisa korti būvēti 1960. gadā un šo kortu būvniecību veikuši paši uzņēmuma darbinieki. Īpašumā ir veikti arī vairāki nekapitālas renovācijas cikli.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājaslapā vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI