DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Apdrošinātāju asociācijai pievienojušies divi jauni biedri

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Apdrošinātāju asociācijas (LAA) biedru sapulcē 14. februārī LAA tika uzņemti divi jauni biedri – “Balcia Insurance SE” un “Telia Forsakring AB” filiāle Latvijā.

Tagad LAA ir kopumā 14 biedri – 10 riska un 4 dzīvības apdrošinātāji, kuri kontrolē >96% no Latvijas apdrošināšanas tirgus.

“Divu jaunu biedru iestāšanās Latvijas Apdrošinātāju asociācijai dos papildu jaudu, tāpat kā jaunu tirgus dalībnieku ienākšana dod pienesumu tirgus un pakalpojumu attīstībā. Katrs jauns biedrs asociācijai pievienojas ar savām idejām – visi kopā būsim stiprāki un ceram kā nozares pārstāvis turpmāk darboties vēl efektīvāk un veiksmīgāk,” saka LAA prezidents Jānis Abāšins.

“Balcia” ir apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums ar pieredzi starptautiskos tirgos un tirgus spēlētājs Latvijā ar vietējo kapitālu. 2020. gadā uzņēmums piedzīvoja ievērojamas pārmaiņas, ieviešot jaunu biznesa stratēģiju un zīmola identitāti, sevi pozicionējot kā apdrošinātāju, kas vērsts uz jauniem, moderniem risinājumiem, tostarp kļūstot par pirmo tiešsaistes apdrošinātāju, kas piedāvā abonēt, mainīt vai pat atcelt apdrošināšanu. 2021. gada nogalē “Balcia” zīmols veiksmīgi startēja Latvijas tirgū, tādējādi paplašinot savu ģeogrāfisko pārklājumu Eiropā.

Savukārt Zviedrijas uzņēmuma “Telia Forsakring AB” filiāle Latvijā tika atvērta 2019. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar īpašuma, piemēram, mobilo tālruņu apdrošināšanu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI