DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība
1
1

Var veikt lauku bloku precizēšanu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No šī gada 20. februāra līdz 1.aprīlim klientiem ir iespēja uzsākt lauku bloku precizēšanu, iesniedzot precizēšanas pieprasījumus LAD Elektroniskajā pieteikšanās sistēmā (EPS).

Lauku bloku precizēšanas pieprasījumus var sniegt par nepieciešamajām izmaiņām lauku blokos, kā arī gadījumos, kad ir jādzēš vai jāizveido jauni ainavu elementi – piemēram, koku rindas, akmeņu kaudzes, koku krūmu puduri, dīķi u.c. Jāņem vērā, ka lauku bloku minimālā platība ir 0,30 ha, savukārt lauka minimālā platība - 0,10 ha apmērā.

Svarīgi ņemt vērā! Precizēt var tikai tās platības, kuras uz precizēšanas pieprasījuma iesniegšanas brīdi ir koptas - labā lauksaimniecības stāvoklī.

Pirms precizēšanas pieprasījuma iesniegšanas aicinām pārliecināties par aktuālo situāciju lauku bloka kartē - https://karte.lad.gov.lv/. LAD speciālisti izvērtēs lauku bloka precizēšanas pieprasījumus un nosūtīs atbildes vēstuli EPS.

Detalizētāka informācija par lauku bloku precizēšanu un lauku bloka karti ir pieejama dienesta mājaslapā. Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar LAD Klientu apkalpošanas centru pa tālruni 67095000.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI