DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. novembrī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

8. novembrī interesenti aicināti piedalīties vebinārā par atgriezenisko saiti pieaugušo izglītībā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pētījumi un pieredze rāda – atgriezeniskās saites iegūšana uzlabo gan pasniedzēju, gan izglītojamo rezultātus un sniegumu. Ko nozīmē jēdziens “atgriezeniskā saite”, ar ko tā sākas un kādas ir metodes atgriezeniskās saites iegūšanai – atbildes uz šiem jautājumiem meklēsim jau otrdien, 2022. gada 8. novembrī,  EPALE Latvijas Pieaugušo izglītības dienu vebinārā.

Tajā aicināti piedalīties pieaugušo izglītotāji, pašvaldību pieaugušo izglītības koordinatori, NVO, EPALE sadarbības partneri un citu organizāciju pārstāvji, izglītības jomas speciālisti un ikviens interesents.

Vebinārā "Atgriezeniskā saite pieaugušo izglītībā  - burkāns vai pātaga?" tiks aplūkotas vairākas tēmas:

  • atgriezeniskā saite sākas ar attieksmi, atbildību, vēlmi sadzirdēt citu viedokli;
  • atgriezeniskā saite kā izaugsmes pamats;
  • daudzveidīgas atgriezeniskās saites metodes.

Vebinārs norisināsies 8. novembrī no plkst.11.00 līdz 12.30, un to vadīs Liene Valdmane, biedrības Eiropas Kustība Latvijā ģenerālsekretāre un Latviešu valodas aģentūras Izglītības daļas metodiķe. Nodarbība tiešsaistē būs skatāma EPALE platformā, kā arī EPALE Facebook lapā un Youtube kanālā. Pēc pasākuma tiešraides turpat būs pieejams arī tā ieraksts. Pieteikties dalībai vebinārā nav nepieciešams.

Šis pasākums noslēdz 2022. gada EPALE Latvija Pieaugušo izglītības dienas, kurās notika informatīvs seminārs “Pieaugušo izglītības aktualitātes. Medijpratība mūsdienu pasaulē“,  EPALE Kopienas konference,  Latvijas Nacionālā aktivitāte - EPALE akadēmijas seminārs "Mācīšanās kopienu pilveides iespējas formālajā, neformālajā un ikdienējā izglītībā", kā arī dažādi reģionālie pasākumi.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI