DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina uz semināru par akadēmiskā godīguma aktualitātēm Latvijā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai informētu par pēdējo gadu aktualitātēm akadēmiskā godīguma jomā Latvijā, ceturtdien, 27. oktobrī, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisināsies tematisks seminārs augstākās izglītības jomas pārstāvjiem.

Seminārs skars tādus tematiskos virzienus kā augstskolu sadarbība akadēmiskā godīguma veicināšanā (pieredzes apmaiņa, mācības un brīvpieejas materiāli); aktuālās tehnoloģijas satura oriģinalitātes pārbaudei; akadēmiskā godīguma pētniecība; politikas un prakses iniciatīvas akadēmiski godīgas rīcības stiprināšanai.

Semināra laikā tā dalībnieki diskutēs par pēdējos gados paveiktā darba rezultātiem, iezīmēs aktuālās tendences un ieskicēs nākotnes redzējumu par akadēmisko godīgumu Latvijā.

Semināru kopīgi organizē Latvijas Nacionālā bibliotēka, Latvijas Universitāte, Rīgas Stradiņa universitāte un Rīgas Tehniskā universitāte.

Uz semināru, kas norisināsies klātienē Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 27. oktobrī no plkst. 9.30 līdz plkst. 16.10, ir aicināti pārstāvji no augstākās izglītības institūcijām un organizācijām. Vietu skaits seminārā ir ierobežots.

Lai apmeklētu pasākumu klātienē, interesenti ir aicināti pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu līdz 23. oktobrim šeit:  https://ej.uz/akademiska_godiguma_aktualitates.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI