DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Jau rīt Latvijā notiks konference par sociālo iekļaušanu jaunatnes jomā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pašvaldību jaunatnes lietu speciālisti un citi jaunatnes jomas pārstāvji rītdien, 5.oktobrī, no plkst. 10.00 līdz 17.00 Jūrmalas Mūzikas vidusskolā (Strēlnieku prospekts 30 k.1) pulcēsies Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras (JSPA) organizētā konferencē “Nākamais solis darbā ar jaunatni iekļaušanai”. JSPA jaunatnes jomas konferenci organizē jau sesto gadu, šogad uzsvaru liekot tieši uz sociālo iekļaušanu jaunatnes jomā.

Konferenci atklās Maija Kolberga, JSPA ES programmu departamenta direktore, pastāstot, kādēļ JSPA ir svarīga jauniešu ar ierobežotām iespējām iekļaušana. Tāpat konferences pirmajā daļā notiks vēl citas diskusijas par jauniešu iekļaušanu un to, kāda ir esošā situācija, izaicinājumi un aktualitātes šajā jomā. Konferences otrajā daļā dalībniekiem būs iespēja līdzdarboties praktiskās darbnīcās, lai ne vien pilnveidotu zināšanas par iekļaušanas būtiskajiem aspektiem, darbu ar dažādām mērķa grupām un projektu iespējām, bet arī uzzinātu un praktiski izmēģinātu jaunas metodes darbam ar jauniešiem. Praktiskās darbnīcas vadīs eksperti no Latvijas, kā arī ārvalstīm Spānijas, Beļģijas un Lietuvas.

Plašāka informācija par konferenci un tās programma pieejama JSPA tīmekļa vietnē. Interesentiem konferences pirmajai daļai būs iespējams sekot līdzi arī tiešraidē, kas tiks pārraidīta JSPA Facebook lapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI