DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
2
1
2

Ogrē notiks sacensības “Drosmes skrējiens” un militārās tehnikas prezentācija

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

29. maijā, Ogrē, dabas parkā "Ogres Zilie kalni" notiks “Drosmes skrējiens”, kurā no plkst. 8.30 – plkst. 16.00 būs iespēja satikt Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes karavīrus, aplūkot militāro tehniku, ekipējumu un iepazīties ar dienesta iespējām 3.kājnieku bataljonā.

“Drosmes skrējiens” ir piedzīvojumu un šķēršļu pārvarēšanas sacensība, kas ļaus dažādu sagatavotības līmeņu dalībniekiem pārbaudīt savas fiziskās un mentālās spējas kādā no divām trasēm ar distanci 7 vai 14 km. “Drosmes skrējiens” kā sporta pasākums norisinās kopš 2016. gada, ikreiz radot pozitīvu un emocijām bagātu sporta atmosfēru, pulcējot dažāda vecuma dalībniekus - gan profesionālus sportistus, gan sporta entuziastus. Skrējiena distance sevī ietvers dažādu grūtību pārvarēšanu – barjeras sienas, ledaina ūdens baseina šķērsošanu, dubļu bedres u.c.. Tāpat dalībniekiem būs jāpārvar militārais šķērslis. Skrējienā individuāli piedalīsies arī karavīri no Mehanizētās kājnieku brigādes.

Pasākuma apmeklētājiem būs arī iespēja aplūkot “Patria” 6x6 bruņumašīnas, kaujas izlūkošanas kāpurķēžu  mašīnas (CVRT) un sešriteņu kvadraciklus, kā arī informatīvajā stendā iepazīties ar militāro ekipējumu un vairāk uzzināt par dienesta iespējām Sauszemes spēkos.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI