DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Mežaparka Lielajā estrādē notiks atbalsta koncerts ukraiņu bērniem un ģimenēm

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 26. martā, plkst. 14.00 Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies atbalsta koncerts “Palīdzi celties!”, kas tiks veltīts ukraiņu bēgļu bērniem un ģimenēm.

Bērni ir tie, kas kara sekas izjūt visemocionālāk, tāpēc ukraiņu bērniem palīdzība šobrīd ir nepieciešama visvairāk. Ar muzikāliem priekšnesumiem un citām saliedējošām aktivitātēm atbalstīsim un ziedosim, uzmundrinot, stiprinot un palīdzot atkal celties – fiziski, emocionāli un visiem kopā.

Pasākumu vadīs aktrise Dita Lūriņa un žurnālists Aivis Ceriņš. Koncertu ar savu klātbūtni pagodinās Latvijas Republikas prezidents Egils Levits ar kundzi, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, veselības ministrs Daniels Pavļuts, Bērnu slimnīcas valdes pārstāvji un Ukrainas bēgļu ģimenes.

Koncertā “Palīdzi celties!” uzstāsies tādi mūziķi kā Voices un Maria Savenko (UKR), Ance Krauze ar bērniem, Sējānu ģimene, Juris Kaukulis ar meitu Rūtu, Kristīne un Marts Kristiāns Kalniņi, Edgars Kārklis, Anmary, Zigfrīds Muktupāvels, Carnival Youth, Ieva Kerēvica, Emīls Balceris, Andris Ērglis, Dināra Rudāne, Aija Vītoliņa, Daumants Kalniņš, Ieva Sutugova, Jānis Stībelis, Ainars Mielavs, Atis Zviedris, Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora, My Radiant You, Miks Dukurs, Jānis Aišpurs, Aija Andrejeva, Ralfs Eilands, Tautumeitas, Džonijs Salamanders, Aminata, kamerkoris Nošu planētas un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, Džulians un MC orķestris. Vienlaikus tiks veidota bērnu zīmējumu siena, tāpēc arī paši mazākie atbalstītāji aicināti nest savus mākslas darbus vai radīt tos pasākuma laikā.

Paužot atbalstu Ukrainai, visi dalībnieki koncertā piedalīsies brīvprātīgi. Paldies māksliniekam Reinim Pētersonam par pasākuma ilustrāciju un radošajai aģentūrai “Nord DDB Rīga” par vizuālā koncepta izstrādi!

Biļetes ir iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā. Viena biļete ir ziedojums 3 eiro, 10 eiro vai 20 eiro apmērā, neieturot komisijas maksu. Visi par biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti Bērnu slimnīcas fondam, tos novirzot ukraiņu bērnu psiholoģiskajam atbalstam un ārstēšanai.

Tīmekļvietne biļešu iegādei: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/116104.

Koncertu rīko Rīgas dome, Bērnu slimnīcas fonds un Latvijas bērnu onkoloģijas fonds.

Palīdzēsim celties kopā!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI