DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Rīt notiks seminārs par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 15. decembrī, notiks tiešsaistes seminārs  “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā”, kur Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) pulcēs ekspertus, lai informētu par aktualitātēm Eiropas Savienības (ES) fondu jomā un sniegtu ieteikumus atbalsta izmantošanā.

Semināru veido divas daļas. Otrā daļa būs veltīta iepirkumu tēmai, akcentējot konkurences pārkāpumus un sniedzot ieteikumus, kā no tiem izvairīties. Savukārt semināra pirmā daļa piedāvās jaunāko informāciju par jau tuvā nākotnē gaidāmo papildinājumu atbalsta iespējām - ES fondu finansējumu jaunajā 2021. - 2027. gada plānošanas periodā, kā arī Atveseļošanas fondu. 

Semināru CFLA organizē sadarbībā ar Finanšu ministriju, Konkurences padomi un Iepirkumu uzraudzības biroju. Tas notiks tiešsaistē  un to varēs vērot CFLA mājaslapā un Facebook kontā trešdien, 15. decembrī, no plkst. 11.00 līdz 14.00.  Informācija par 15. decembra semināra darba kārtību un reģistrācija dalībai - šeit.

Tāpat, aizpildot reģistrācijas formu, ir iespējams jau pašreiz norādīt jautājumus, uz kuriem semināra gaitā tiek gaidītas atbildes. Seminārs ir bez maksas.  Seminārus “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” CFLA rīko pastāvīgi, divas reizes gadā apkopojot būtiskākās tēmas ES fondu jomā. Šī būs jau astotā reize, kad notiek seminārs šādā ietvarā.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI