DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Norisināsies starptautiska EPALE diskusija „Mākslīgais intelekts un pieaugušo izglītība”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lielākā Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma EPALE aicina piedalīties starptautiskā tiešsaistes diskusijā “Mākslīgais intelekts un pieaugušo izglītība”. Moderēta diskusija notiks angļu valodā, un risināsies platformā trešdien, 24. novembrī, no plkst. 11.00 līdz plkst. 17.00 pēc Latvijas laika. Tajā paredzētas divas tiešraides – viena ievaddaļā, otra - īsi pirms noslēguma.

Diskusijā tiks apspriesta mākslīgā intelekta loma pieaugušo izglītībā – patlaban tas ir līdzeklis, lai palīdzētu pedagogiem noteikt savu studentu zināšanu bāzi un izveidotu individuālu pieeju, ņemot vērā katra unikālās vajadzības. Eksperimentāls izmantošanas veids ietver arī robotu izmantošanu, kas papildinātu vai pat pilnībā aizstātu vāju pedagoģisko praksi. Centrālais diskusijas jautājums šajā reizē būs - kāda varētu būt mākslīgā intelekta loma pieaugušo izglītībā nākotnē un vai tā var mainīt veidu, kā strādājam ar pieaugušajiem.

Saite uz diskusiju: https://epale.ec.europa.eu/lv/discussions/epale-diskusija-maksligais-intelekts-ai-un-pieauguso-izglitiba. Diskusijas komentāru sadaļa jau ir atvērta!

Diskusijā rakstveidā piedalīties var tikai EPALE reģistrētie lietotāji.

EPALE ir atvērtas dalības daudzvalodu platforma (31 Eiropas valstu valodās, tostarp, latviešu) ar vairāk nekā 100 000 reģistrētu lietotāju visā Eiropā. Platforma paredzēta andragogiem, skolotājiem, mācību vadītājiem, pētniekiem, pasniedzējiem, bibliotekāriem, politikas veidotājiem un ikvienai citai personai, kas strādā pieaugušo izglītības jomā visā Eiropā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI