DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Jaunums! Piedzīvo skatus no Pūces lidojuma

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Mūsdienu foto un video tehnoloģijas jau ilgu laiku ļauj tvert iespaidīgus skatus no putna lidojuma. Taču tagad, ar speciālas tehnoloģijas palīdzību, ikvienam ir iespēja baudīt šos skatus reālajā laikā. Ventspilī ikvienam interesentam pieejams jauns pakalpojums – Pūces lidojumi.

Kas ir Pūces lidojumi? Tā ir iespēja jebkuram, esot uz zemes, pacelties virtuāli reālajos spārnos un vērties uz visu no Pūces lidojuma skatupunkta. Idejas autore Monta Blāze par piedāvājumu: "Lidojums ir kā digitālais skatu tornis, ko vari uzstādīt jebkurā vietā, lai skats pavērtos plašāks."

Ar digitālo briļļu palīdzību viss, ko redz drona kamera, redz arī pasažieris. Digitālās brilles ir ērtas un ļaus šo pieredzi baudīt arī cilvēkiem, kas brilles lieto ikdienā. Lidojuma laikā,  griežot galvu vēlamajā skata virzienā, arī drona kamera seko tai līdz, tā iegūstot realitātes sajūtu līdz pēdējai niansei, izbaudot skatu no Pūces lidojuma.

Pakalpojums piemērots ikvienam, tas var kalpot kā lieliska aktivitāte bērnu ballītēs, dzimšanas dienas pasākumos, kāzu dienā, vecmeitu/vecpuišu ballītē, uzņēmuma pasākumos, sporta spēlēs, semināros un, protams, noderēs kā lieliska dāvana, lai iepriecinātu svētkos.

Uzzināt vairāk par pakalpojuma piedāvātajām iespējām var uzzināt mājaslapā visitventspils.com sadaļā “Ko darīt”, izvēloties apakšsadaļu “Ekskursijas”, meistarklases un šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI