DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīdzinieki aicināti piedalīties dažādos projekta “Sporta dienas ģimenēm” bezmaksas treniņos

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šoruden ārtelpu bezmaksas treniņi notiks dažādās vietās Rīgas pilsētas pašvaldības teritorijā un tajos aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, neatkarīgi no ģimenes locekļu vecuma un fiziskās sagatavotības, informē Rīgas domes Labklājības departaments.

Bezmaksas treniņu saturs ir izstrādāts tā, lai tas radītu interesi dažāda vecuma un interešu grupu dalībnieku vidū. Plānotās aktivitātes iever sevī gan dažādas sportiskās stafetes ar laika fiksēšanu, tādējādi veicinot sacensības garu un azartu, gan tādas aktivitātes, kas veicina sadarbību un saliedētību ģimenes locekļu vidū, kā arī būs iespējams piedalīties dažādās prāta spēlēs. Paši aktīvākie dalībnieki tiks arī pie organizētāju sarūpētajām balvām.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, bezmaksas treniņos reizē varēs piedalīties līdz 20 personām, bet kopumā katrā bezmaksas treniņu norisē rīkotāji gaidīs ap 100 apmeklētāju. Bezmaksas treniņi tiks organizēti dažādās aktivitāšu “stacijās”, lai treniņu norises laikā nodrošinātu apmeklētāju plūsmas kontroli un epidemioloģiskās prasības.

Septembrī “Sporta dienas ģimenēm” bezmaksas treniņi Rīgā notiks:

  • 4.septembrī no plkst. 10:00 līdz 13:00 Lucavsalā,
  • 10.septembrī no plkst. 15:30 līdz 18:30 Ēbelmuižā,
  • 11.septembrī no plkst. 10:00 līdz 13:00  Ziedoņdārzā,
  • 12. septembrī no plkst. 11:00 līdz 14:00 Mežaparkā,
  • 17.septembrī no plkst. 15:30 līdz 18:30 Viesturdārzā,
  • 18. septembrī no plkst. 10:00  līdz 13:00 Vērmanes dārzā,
  • 24.septembrī no plkst. 15:30- 18:30 Nordeķu parkā,
  • 25.septembrī no plkst. 10:00 līdz 13:00 Anniņmuižas parkā.

Dalībniekiem iepriekš nepieciešams reģistrēties bezmaksas treniņam, rakstot pieteikumu uz “VingroSev.lv” administrāciju info@vingrosev.lv vai zvanot uz administrācijas telefona numuru 27766371. Ja dalībnieks ierodas uz pasākumu bez iepriekšējās reģistrēšanās, tad viņš drīkst piedalīties, ja “stacijās” vēl ir atlikušas brīvas vietas.

“Sporta dienas ģimenēm” organizē veselības un fitnesa studijas „VingroSev.lv” speciālisti Rīgas domes Labklājības departamenta īstenotā projekta “Mēs par veselīgu Rīgu!” gaitā.

Par citiem plānoto bezmaksas treniņu laikiem un aktuālāko informāciju aicinām meklēt mājaslapās www.veseligsridzinieks.lv un www.vingrosev.lv, kā arī “Veselīgs rīdzinieks veselā Rīgā” un “VingroSev.lv” sociālo tīklu profilos.  Bezmaksas treniņi tiek finansēti Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu!”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI