DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 14. augustā, Aglonas Bazilikas teritorijā, Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētku laikā, no plkst.17.00 līdz 20.00  notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19. Izbraukuma vakcinācija Aglonā notiks bez iepriekšējā pieraksta, tāpēc aicinām svētku apmeklētājus un dalībniekus izdarīt savu izvēli par labu vakcīnai, lai pēc iespējas ātrāk apturētu šī vīrusa mutācijas paveidu izplatību. 

Tieslietu ministrija sadarbībā ar Aglonas svētku organizatoriem un Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļu aicina iedzīvotājus sekot norādēm Aglonas bazilikas teritorijā par vakcinācijas punkta atrašanās vietu un ievērot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības, par ko informēs uz vietas esošais personāls. Tāpat atgādinām, ka uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir), kā arī uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu, savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne, kā arī šādi dokumenti: likumiskajam pārstāvim - pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara).

Papildu informācija par drošības pasākumiem Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā pieejama šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI