DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
1
1

Aicinām pieteikties EPALE vēstniekus

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma EPALE aicina pieteikties kļūt par EPALE vēstnieku! Par EPALE vēstnieku var pieteikties ikviens pieaugušo izglītības jomas profesionālis, kas ir gatavs dalīties ar savām zināšanām, iegūt jaunas prasmes un būt aktīvs EPALE platformā. Lai pieteiktos kļūt par EPALE vēstnieku, apmeklējiet šo saiti un aizpildiet anketu: https://epale.ec.europa.eu/lv/content/meklejam-epale-vestniekus, norādot arī savas vēlmes EPALE vēstnieku nominācijas pasākumam, kuru paredzēts organizēt šī gada septembrī. Pēdējā pieteikšanās diena ir 11. augusts.

Nosacījumi, lai kļūtu par EPALE vēstnieku:

  • profesionāla darbības pieaugušo izglītības jomā;
  • reģistrācija EPALE platformā;
  • dalība EPALE aktivitātēs vai platformā (detalizēti pieteikšanās saitē).

EPALE vēstniekiem būs priekšroka EPALE rīkotajos pasākumos (semināros, nodarbībās, meistarklasēs, konferencēs u.c.), viņi pirmie uzzinās par EPALE aktualitātēm, varēs piekļūt slēgto grupu saturam, kā arī ciešāk sadarboties ar EPALE Latvija. EPALE Latvija var informatīvi un finansiāli atbalstīt EPALE vēstnieku pieaugušo izglītības tēmām veltītus pasākumus. 

EPALE vēstnieku pienākumi ietver aktīvu dalību EPALE platformā un EPALE Latvija pasākumos, kā arī publikāciju ievietošanu platformā. EPALE vēstnieku saraksts tiks pārskatīts reizi gadā. Samaksa EPALE vēstniekiem nav paredzēta.

Piesakies, un palīdzi popularizēt EPALE vārdu Latvijā!

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI