DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Dzelzceļa muzejs aicina bērnus uz radošām un izzinošām nodarbībām

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šovasar Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs piedāvā izzinošas nodarbības bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Veselu nedēļu bērniem būs iespēja iepazīt dzelzceļa pasauli: kopā ar muzeja darbiniekiem ceļot pagātnē, veidot 3D objektus, iejusties dzelzceļa darbinieku lomā, atklāt tvaika lokomotīves un elektrovilciena noslēpumus, veidot Morzes koda aproces un, protams, vizināties ar rokas drezīnu!

Papildu aktivitātēm muzejā bērni dosies izzinošā pārgājienā pa dzelzceļa pēdām, atklājot Āgenskalna noslēpumus, 22. jūlijā apmeklēs Baložu kūdras purvu un dosies piedzīvojumā ar bānīti. Nedēļas beigās - foto orientēšanās izaicinājums muzeja teritorijā. Katra  diena tiks veltīta savam izzinošajam stāstam par vilcieniem un dzelzceļu!

Vasaras laikā ir plānotas trīs radošas darbnīcas:

  • 05. - 09. jūlijam;
  • 19. - 23. jūlijam;
  • 02. - 06. augustam.

Darbnīca norisināsies piecas dienas, katru dienu no plkst. 9.00 līdz 15:00 Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā, Uzvaras bulvārī 2A, Rīgā.

Kāpēc piedalīties?

  • Uzzināt un izzināt vilcienu pasauli.
  • Apgūt jaunas prasmes un iegūt jaunus draugus.
  • Interesanti un jēgpilni pavadīt laiku.
  • Iegūt izpratni par dzelzceļa darbību un drošību.

Dalības maksa: 90 EUR (no 05. – 09. jūlijam un 02. – 06. augustam) un 95 EUR (no 19. – 23. jūlijam), kas ietver dalību darbnīcā 5 darba dienas, visus nepieciešamos materiālus un uzkodas.

Pieteikšanās un vairāk informācijas: pa tālr. 20032331, e-pastā: oskars.roga@ldz.lv. vai muzeja mājas lapā: www.railwaymuseum.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI