DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Rēzeknē darbu atsāk Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centrs

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No šī gada 15.jūnija Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centrs (turpmāk – Centrs) atsāks sniegt maksas pakalpojumus darba dienās no plkst.08:00 līdz plkst.20:00.

Apmeklētājiem būs pieejami:

  • trenažieru zāle,
  • tenisa korts,
  • tuvcīņas zāle,
  • sporta spēļu zāle.

Sporta objektu apmeklējumu lūdzam savlaicīgi (dienu iepriekš) saskaņot ar Centra administrāciju pa tālr. 64603670.

Centra objektus varēs izmantot personas, kuras atbilst Ministru kabineta 09.07.2020. noteikumu Nr.360 „Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai’’ 32.7 18.3. apakšpunktā un 38.27 punktā minētajām prasībām.

Pirms pakalpojuma saņemšanas personai jāuzrāda sadarbspējīgs pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir  pārslimojusi Covid-19 infekciju (kopš parauga ņemšanas datuma pirmā pozitīvā testa vienas saslimšanas epizodes ietvaros, ar kuru laboratoriski tika apstiprināta Covid-19 infekcija, ir pagājušas 11, bet ne vairāk kā 180 dienas) vai sadarbspējīgs vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju (ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas ar Eiropas Zāļu aģentūras vai līdzvērtīgu regulatoru reģistrētām vai Pasaules Veselības organizācijas atzītām vakcīnām atbilstoši vakcīnas lietošanas instrukcijai vai no 22 līdz 90 dienām pēc vakcīnas “Vaxzevria” pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc “Vaxzevria” otrās devas saņemšanas) un personu apliecinošs dokuments.

Papildus informējam, ka Centra apmeklējuma laikā telpās obligāti ir jālieto mutes un deguna aizsegs, kā arī jāievēro distancēšanās (2 m), izņemot Centra sporta objekta pakalpojuma izmantošanas laikā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI