DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. maijā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Izsludināta EPALE kopienas stāstu iniciatīva 2021

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma EPALE izsludina Kopienas stāstu iniciatīvu 2021, kurā pieaugušo izglītības nozares pārstāvji aicināti iesūtīt savus pieredzes stāstus par trijām šā gada tēmām: digitālā pāreja, dzīves un darba prasmes un iekļaujošas sociālās pārmaiņas.

Kopienas stāstu iniciatīva (https://epale.ec.europa.eu/lv/blog/community-stories-2021sniedz iespēju EPALE kopienas dalībniekiem dalīties ar saviem pieredzes stāstiem, skatījumu un piedzīvoto, kas atspoguļo pieaugušo izglītotāju radošumu un pieredzi, tādējādi bagātinot kolēģu redzesloku un visu pieaugušo izglītības jomu kopumā.

Visi dalībnieki, kas iesniegs stāstu, tiks aicināti piedalīties ekskluzīvās mācībās “Efektīvas stratēģijas, kā informēt un popularizēt Jūsu pieaugušo izglītības projekta pasākumus un projektus”, kas norisināsies no 2021. gada novembra līdz decembrim. Turklāt pirmie 100 Kopienas stāstu autori saņems EPALE balvas – sociālā uzņēmuma ar rokām darinātus mobilā telefona turētājus. Populārāko Latvijas stāstu autori saņems īpašus suvenīrus arī no EPALE Latvijas komandas.

Bet tas vēl nav viss! Pirmo reizi par iesniegtajiem stāstiem varēs balsot, ierakstot pie tiem savus komentārus. Katru mēnesi izlases veidā pieci komentētāji iegūs īpašas balvas!

Stāstus angļu vai latviešu valodā var iesniegt reģistrēti platformas dalībnieki. Iniciatīva ir aktīva līdz šā gada 29. oktobrim.

Pārliecinieties, ka esat iesnieguši savu stāstu pēc iespējas ātrāk, lai iegūtu iespēju ar to dalīties, saņemt komentārus un iedvesmot savus kolēģus!

Iepriekšējā gada Kopienas stāstu apkopojums publicēts grāmatā, ar kuru, reģistrējoties platformā, ir iespējams iepazīties šeitTajā ir iekļauti arī trīs pieredzes stāsti no Latvijas.

Ir tiešām vērts kļūt par EPALE kopienas daļu, jo tā ir vieta, kur tiekas pieaugušo izglītības profesionāļi!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI