DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
3
3

Notiks autofotoorientēšanās "Nobrauc no šosejas"

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2. līdz 4. aprīlim Ventspils novada Ventas labā krasta pagastos – Usmā, Ugālē, Puzē un Popē – notiks autofotoorientēšanās "Nobrauc no šosejas".

Marta sākumā veiksmīgi aizvadīta autofotoorientēšanās Ventas kreisajā krastā. Uzklausot dalībnieku un organizatoru ierosinājumus, arī Ventas labā krasta kultūras darbinieki ir sarosījušies revanša mačam!

Ventas labais krasts teritoriāli ir daudz lielāks par kreiso, tāpēc šajā pasākumā apvienojušies tie pagasti, kurus vieno Rīgas–Ventspils šoseja. Ikdienā autobraucēji parasti brauc šiem pagastiem garām vai cauri, tāpēc šoreiz izskan ierosinājums samazināt tempu, nobraukt no galvenā ceļa un iepazīt Usmas, Ugāles, Puzes un Popes pagastu.

Līdzīgi kā Ventas kreisā krasta orientēšanās pasākumā, arī šajā galvenais nebūs ātrums, bet atrasto kontrolpunktu un izpildīto uzdevumu skaits. Autofotoorientēšanās notiks pa koplietošanas ceļiem ar asfalta un grants segumu, kā arī pa meža ceļiem. Pasākumā drīkst piedalīties komanda, kurā ir vismaz divi cilvēki, ievērojot valstī noteiktās drošības prasības, saistītas ar Covid-19 izplatību.

Par interesantāko vai skanīgāko komandas nosaukumu, komandas vai auto noformējumu būs iespēja tikt pie specbalvām. Pieteikšanās anketa un nolikums būs publicēts "Facebook" lapās: "Tautas nams Usma", "Ugāles tautas nams Gaisma", "Puzes kultūra", "Popes Kultūras nams" un "DzīvoRadiVadi kultūra Ventspils novadā", kā arī Ventspils novada pašvaldības mājaslapā. 

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI