DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. februārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Kariņš piedalīsies “Draudzīgā aicinājuma” virtuālā diskusijā ar Salacgrīvas vidusskolas skolēniem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš piektdien, 12. februārī, piedalīsies kustības “Draudzīgais aicinājums” virtuālā diskusijā ar Salacgrīvas vidusskolas skolēniem.

Ministru prezidents ir piekritis kļūt  par “Draudzīgā aicinājuma” goda vēstnesi 2021. gadā. “Ar prieku esmu atsaucies akcijas “Draudzīgais aicinājums” tradīcijai dāvināt grāmatas skolām. Grāmatas sniedz mums neatsveramas iespējas paplašināt savu horizontu, neceļojot mainīt vidi, gūt aizvien jaunas zināšanas un iedvesmu ceļā uz nākotnes sasniegumiem. Tās nereti kļūst par vērtīgu ceļabiedru visa mūža garumā, kas stiprina gribasspēku, veicina iecietību un veido izpratni. Manā dzīvē grāmatām vienmēr ir bijusi neatņemama vieta, arī tagad, kad vien ir tāda iespēja, aizvien cenšos rast laiku kādai labai vēstures grāmatai,” uzsver K. Kariņš.

Ministru prezidents piektdien, 12. februārī, plkst. 11:00, piedalīsies kustības rīkotā diskusijā ar Salacgrīvas vidusskolas skolēniem un kustības atbalstītājiem par “Draudzīgā aicinājuma” nozīmīgumu mūsdienās un citām aktualitātēm Latvijā.

Ministru prezidents “Draudzīgā aicinājuma” ietvaros arī dāvinās grāmatas Salacgrīvas vidusskolai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI