DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

26. novembrī notiek lekcijas un diskusijas par jaukta tipa mācību ieviešanu pieaugušo izglītībā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pieaugušo izglītības platforma EPALE šodien, 2020. gada 26. novembrī, no pulksten 11.00 līdz 17.00 aicina uz diskusiju par mācībām, kuru programma apvieno nodarbības klātienē un attālināti jeb - jaukta tipa mācībām.    

Diskusijai ir jauns formāts - sākot no plkst.11.00 ik pa 30 minūtēm EPALE tiešraidē tiek straumēts priekšlasījums, kam seko uzstāšanās un  platformā publicēto komentāru apspriešana.

Ar īpašu interesi tiek gaidīts Eiropas Pieaugušo izglītības asociācijas valdes locekļa un Somijas Mūžizglītības fonda izpilddirektora Lauri Tomi uzruna. Viņš analizēs jaukta tipa mācības pieaugušo izglītībā, minot piemērus, kā šī pieeja ir darbojusies Somijā COVID-19 ārkārtējās situācijas laikā. Somijai ir ilgstoša pieredze attālinātu mācību nodrošināšanā arī iepriekšējā periodā – šogad Somija atzīmē šādu mācību simtgadi. Citi priekšlasījumi aicinās diskutēt par problēmām, kādas rodas, kombinējot klātienes un tiešsaistes mācības pieaugušo izglītībā un jau šobrīd realizētajām iniciatīvām, lai šīs problēmas novērstu.

Diskusija un viedokļu izteikšana ir brīvi pieejama ikvienam EPALE platformā, komentāru sadaļā šeit: https://epale.ec.europa.eu/en/discussions/epale-discussion-blended-learning-adult-education

Pieaugušo izglītības platformas EPALE saturs latviešu valodā tiek veidots Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI