DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

10. novembrī EPALE aicina uz tiešsaistes vebināru “Kā līdzsvarot darba un privāto dzīvi”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pieaugušo izglītības platforma EPALE 10. novembrī no plkst. 14.00 līdz 15.30 aicina uz tiešsaistes vebināru “Kā līdzsvarot darba un privāto dzīvi”. Dalība pasākumā ir bez maksas, tas tiks translēts tiešsaistē EPALE - Latvija  Facebook profilā un Youtube kanālā.

Vai jāsamierinās ar faktu, ka digitalizācija izjaukusi darba un privātās dzīves līdzsvaru? Kā tikt galā ar laika zagļiem un atbrīvot vietu tam, kas patiešām svarīgs? Kāpēc vienmēr aizmirstam, ka pats vērtīgākais cilvēks katra dzīvē ir viņš pats? Šie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem atbildes tiks meklētas vebinārā.

Vebināru vadīs Ph.D. Anita Gaile – biznesa vadības un izaugsmes trenere. Vairāk par vebināru lasiet un saites meklējiet EPALE platformā.

EPALE ir atvērtas dalības daudzvalodu platforma (24 Eiropas valstu valodās, tostarp latviešu) ar vairāk nekā 70 000 reģistrētu lietotāju visā Eiropā. Platforma paredzēta andragogiem, skolotājiem, mācību vadītājiem, pētniekiem, pasniedzējiem, bibliotekāriem, politikas veidotājiem un ikvienai citai personai, kas strādā pieaugušo izglītības jomā visā Eiropā. EPALE sadaļa latviešu valodā tiek attīstīta Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI