DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
1
1

Līdz 10. novembrim var pieteikties EPALE tiešsaistes semināram “Metodes pieaugušo izglītotāju darbā”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ikviens interesents aicināts pieteikties Eiropas pieaugušo izglītības elektroniskās platformas EPALE organizētajam tiešsaistes semināram  "EPALE Vidzemē: Metodes  pieaugušo izglītotāju darbā", kas notiks 12.novembrī Zoom platformā no pulksten 10.00 līdz 17.00. Seminārs piedāvās praktiskas metodes, kas palīdz strādāt ar auditoriju gan klātienē, gan attālinātās nodarbībās.

Semināra pirmajā daļā “drossinternets.lv” izglītības darba vadītāja Liene Valdmane runās par izglītību un kritisko domāšanu,  Latvijas Universitātes asociētā profesore Vita Kalnbērziņa iepazīstinās ar mulitlingvālu un multisensoru pieeju valodu apguvē, bet Ērika Pičukāne no Latviešu valodas aģentūras akcentēs praktiskos aspektus, kas saistās ar valodu mācīšanu pieaugušo auditorijai.

Semināra otrajā daļā varēs iepazīties ar Vidzemes reģiona pieaugušo izglītotāju pieredzi. Valmieras bibliotēkas direktore Daiga Rokpelne, Vidzemes augstskolas rektors Gatis Krūmiņš un Ieva Zemīte no biedrības “Oleru muiža” stāstīs par principiem un stratēģiju, organizējot pieaugušo izglītības programmas Valmieras bibliotēkā, Vidzemes augstskolā un Oleru muižā.

Seminārs ir bezmaksas, taču būs pieejams tikai reģistrētiem dalībniekiem. Pieteikšanās semināram – līdz 10.novembrim. Plašāka informācija un saite uz pieteikšanās anketu atrodama EPALE platformā.  

Par EPALE darbību latviešu valodā, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem, atbild Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests”.

 

 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI